Εφαρμογές που παίζουν παντού και ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες, πάντα με τον χρήστη στο επίκεντρο. Εφαρμογές για τον πολιτισμό, εκπαιδευτικούς οργανισμούς, μουσεία, με άμεσα αποτελέσματα και ανταγωνιστικό κόστος.

Στη Semispark, αναπτύσσουμε εφαρμογές για κινητές συσκευές και διαδραστικά desktop apps  για εμπορικές ή άλλες χρήσεις.  Το προσωπικό μας διαθέτει μεγάλη εμπειρία ανάπτυξης εφαρμογών και εξειδικευμένες γνώσεις digital marketing.

Οι τρεις βασικές μας αρχές σε κάθε έργο

Αξιοπιστία: Παραδίδουμε στο τελευταίο pixel αυτό που υποσχόμαστε. Η ομάδα μας διαχειρίζεται προληπτικά ολόκληρο το έργο με επιτυχία και οι προθεσμίες είναι ιερές για εμάς.

Ανθρώπινη προσέγγιση: Δεν κουράζουμε κανέναν με τεχνικούς όρους, θέλουμε να μιλάμε σαν άνθρωποι. Κατανοούμε τις επιχειρήσεις και δεν χάνουμε το χρόνο σας, μιλάμε ειλικρινά.

Συνεργασία: Οι κύριοι λόγοι για τους οποίους είμαστε μια σοβαρή εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού είναι οι μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας. Προβλέπουμε τις ανάγκες τους, εξοικονομούμε χρόνο και στο 93% των περιπτώσεων, επιστρέφουν σε εμάς.

Τεχνολογική πλατφόρμα και Πλεονεκτήματα

Για την ανάπτυξη των εφαρμογών μας χρησιμοποιούμε κατά κύρια βάση την πλατφόρμα Unity game engine.  Το Unity είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για  την ανάπτυξη τόσο μονών όσο και πολλαπλών παικτών 2D και 3D παιχνιδιών για περισσότερες από 25 πλατφόρμες. Για τις εφαρμογές σας ακολουθούμε μια γρήγορη διαδικασία δημιουργίας πρωτοτύπων. Ενσωματώνουμε λειτουργικότητα πολλαπλών χρήσεων (πρόγραμμα επεξεργασίας, δέσμες ενεργειών, γραφικά, φυσική κ.λπ. Παρέχουμε φορητότητα για περισσότερες από 25 πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων συσκευών VR, AR και MR

Digital Marketing

Οι γνώσεις μας στον τομέα του Digital Marketing σας προσφέρουν ευέλικτες ευκαιρίες δημιουργίας εσόδων για τις εμπορικές εφαρμογές σας.

CASE STUDY: Αποίκηση στον Άρη – Εφαρμογή για τη σχολική τάξη [NOESIS]

Το Εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Αποίκηση στον Άρη” για το Noesis και η εφαρμογή MARS2052 της Semispark

Το σχέδιο του ανθρώπου να αποικίσει τον Άρη αποτελεί μια συνολική προσπάθεια, με πλήθος προκλήσεων. Οι μαθητές μιας σχολικής τάξης Γυμνασίου / Λυκείου, δουλεύοντας σε ομάδες των 5 ατόμων, παίρνουν μέρος σε συγκεκριμένες αποστολές στο χώρο του ΝΟΗΣΙΣ. Έρχονται αντιμέτωποι με καταστάσεις και προκλήσεις που σχετίζονται με πραγματικές καταστάσεις που αντιμετωπίζουν οι επιστήμονες, οι ειδικοί και οι αστροναύτες που συμμετέχουν στο σχέδιο αυτό. Οι ομάδες των μαθητών χρησιμοποιούν τάμπλετς και καθοδηγούνται από android εφαρμογή που υλοποιήσαμε. Κάθε αποστολή, τους τοποθετεί σε συγκεκριμένο χώρο, χρόνο και ρόλο, ενώ οι ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβούν και τα μέσα που πρέπει να χρησιμοποιήσουν για να τις ολοκληρώσουν εξασκούν ποικίλες δεξιότητές τους.  Όλες οι επιλογές τους συγκεντρώνονται στο cloud και στο τέλος η κάθε ομάδα μπορεί να παρουσιάσει τις επιλογές της.  Στόχος του προγράμματος είναι η ανάπτυξη της δημιουργικοτητας και της κριτικής σχέψης των παιδιών στην επίλυση προβλημάτων.

Απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Διάρκεια: 60-90΄