Η εταιρία Semispark ιδρύθηκε το 2010, με σκοπό την ανάπτυξη ηλεκτρονικών κατασκευών και εφαρμογών λογισμικού. Μέσα σε λίγα χρόνια έχει κατασκευάσει λύσεις λογισμικού, αυτοματισμών και έξυπνων συστημάτων ελέγχου (Semispark effector, Escape Room Director) με εξαγωγές σε 24 χώρες σε όλες τις ηπείρους για επιχειρήσεις, μουσεία και εκθεσιακές εφαρμογές. Διαθέτει ηλεκτρονικό κατάστημα e-shop με τα διαθέσιμα προϊόντα σε λύσεις hardware και λογισμικό, για ευρεία γκάμα διαθέσιμων λύσεων.

Οι τρεις βασικές μας αρχές σε κάθε έργο
Αξιοπιστία: Παραδίδουμε στο τελευταίο pixel αυτό που υποσχόμαστε. Η ομάδα μας διαχειρίζεται προληπτικά ολόκληρο το έργο με επιτυχία και οι προθεσμίες είναι ιερές για εμάς.

Ανθρώπινη προσέγγιση: Δεν κουράζουμε κανέναν με τεχνικούς όρους, θέλουμε να μιλάμε σαν άνθρωποι. Κατανοούμε τις επιχειρήσεις και δεν χάνουμε το χρόνο σας, μιλάμε ειλικρινά.

Συνεργασία: Οι κύριοι λόγοι για τους οποίους είμαστε μια σοβαρή εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού είναι οι μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας. Προβλέπουμε τις ανάγκες τους, εξοικονομούμε χρόνο και στο 93% των περιπτώσεων, επιστρέφουν σε εμάς.

Μεθοδολογία υλοποίησης έργων

Πώς δημιουργούμε επιτυχημένες εφαρμογές – Τα βασικά μας βήματα:

Α. Διαβούλευση με τον πελάτη: Βρίσκουμε το κατάλληλο επιχειρηματικό μοντέλο για τους στόχους και την ομάδα κοινού-στόχου σας

Β. Αρχιτεκτονική Λύσης: Από πολλά πρωτότυπα, επιλέγουμε το σωστό και το επεξεργαζόμαστε.

Γ. Σχεδιασμός: Οριστικοποιούμε τη δομή και τη γραφιστική της με ένα τέλειο περιβάλλον διεπαφής (Interface)

Δ. Ανάπτυξη λογισμικού: Χωρίς καθυστερήσεις, μετατρέπουμε τα σχέδια σε πραγματικότητα. Όλη η πρόοδος αναφέρεται σε σας εβδομαδιαία.

Ε. Δοκιμές: Η τελική έκδοση δοκιμάζεται χωρίς συμβιβασμούς. Κάνουμε εντοπισμό σφαλμάτων σε desktop browsers και 20 διαφορετικά smartphones με πολλά λειτουργικά συστήματα και προγράμματα περιήγησης.

Ζ. Έκδοση των εφαρμογών: Η εφαρμογή που ικανοποιεί τις υψηλότερες απαιτήσεις μας μεταφορτώνεται στο AppStore και στο Google Play ή απευθείας στις συσκευές σας για εσωτερική χρήση.

Η. Μάρκετινγκ και ανάπτυξη: Φέρνουμε τους πρώτους χρήστες και αναλύουμε τη συμπεριφορά τους, βάσει των οποίων προτείνουμε επιπλέον βήματα και βελτιώσεις.